Hoe boekt u mij?

Troubadour Edgar boeken. Neem persoonlijk contact op met mij en bel mij mobiel +31(0)611 00 70 31 of stuur een bericht info@troubadouredgar.nl

 

U bespreekt uw wensen , ik stel u vragen over uw feest en daarna ontvangt u een bevestiging per e-mail. Inhoudelijk: de bevestiging van de gemaakte afspraken, zoals tijd, plaats, prijs en overige. Vooraf duidelijkheid en geen verrassingen achteraf.

Heeft u nog vragen? Lees de meest gestelde vragen eerst. Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met mij op.

Wanneer kunnen we je bereiken? Ik ben zeven dagen per week telefonisch en/of per e-mail bereikbaar. Reactietijd meestal binnen enkele uren op een e-mail.

Hoe wordt er betaald? U kunt het overeengekomen bedrag bij mij pinnen. U kunt overeengekomen bedrag ook vooraf overmaken per bank. Contante betalingen doe ik niet meer, want het is haast niet mogelijk om geld te storten in mijn woonplaats.

Hoe lang is de speeltijd? Per uur speel ik gemiddeld 45 minuten, maar dit ligt niet vast. Soms speel ik langer of is er een speech of een stukje, dan ga ik vervolgens even pauzeren.

Ik weet nog niet hoe lang het feest duurt? Hoe bepaal ik nu de speelduur? Soms ligt het eindtijd van het feest niet vast, dat kan. Als dat gebeurt houd ik daar rekening mee en dan wordt er een principe bedrag afgesproken en kan men op het feest nog bijboeken.

Wordt het geluid niet te hard? Tijdens een akoestisch optreden zeker niet. Bij grotere gezelschappen maak ik gebruik van professionele geluidsapparatuur.  Het volume van de muziek wordt altijd subtiel afgesteld op de aard van de omgeving.

Waar treed je het meest op in Nederland? Ik speel overal in Nederland en vanuit de standplaats Emmen in Drenthe, rijd ik zo overal heen, afstand is geen probleem.

Wat is er nodig voor het optreden? Een droge plek. Op een tuinfeest is bijvoorbeeld een afdak voor mij en de apparatuur nodig. Dit kan een luifel zijn of een partytent. En ik heb een geaard stopcontact (220 volt) nodig. En iets te drinken zou fijn zijn.

Hoeveel ruimte heb je nodig? De apparatuur die ik gebruik is niet mega groot en kan flexibel ingezet worden. Een ruimte van 2 meter bij 2 meter is in principe voldoende. Dit is erg handig voor optredens in kleine ruimtes.

Wat gebeurt er als ik onverwachts verhinderd ben? Mocht in een zeldzaam geval deze situatie zich voordoen dan heb ik een netwerk van professionele collega’s die desgewenst ingeschakeld kunnen worden ter vervanging.

Wat voor garantie is er dat het optreden op ons feest een succes wordt? Ik treed ca. 100 keer per jaar op en sta garant voor een geslaagde muzikale invulling van jouw feest of evenement. Dit begint bij het maken van goeie afspraken en ik houd er van ruimschoots op tijd te zijn voor het optreden om alles in gereedheid te brengen. Tijdens het feest moet de muziek in dienst staan van het feest en de gasten en niet andersom. Na het optreden wordt alles weer netjes opgeruimd.

Mocht het ondanks alles gebeuren dat een klant, om wat voor reden dan ook, toch niet tevreden is over een optreden, dan heeft deze zonder meer recht op volledige terugbetaling van het betaalde bedrag. (Dit is mij gelukkig nog nooit overkomen).

De ervaring leert dat uit een optreden meestal een nieuwe boeking voortvloeit en er vaak sprake is van een weerzien.

Speel je ons lievelingslied? Het kan vóórkomen dat net dat lievelingslied dat je graag op jouw feest wilt horen, niet op het repertoire staat. Maar ik zou graag het liedje willen proberen in te studeren speciaal voor het feest. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Begeleid je ook “stukjes”? Ja dat doe ik graag, als er geen begeleiding is speel ik mee. Ik heb altijd extra microfoons bij me  die gratis gebruikt kunnen worden.

Een van mijn kenmerken is, dat ik het geluidsniveau altijd aanpas aan de gelegenheid. Als geluidversterking nodig is, dan is dit ter ondersteuning, niet om over de mensen heen te spelen. Iedereen kan dus gewoon gezellig met elkaar (bij-) praten en ondertussen ook genieten van de muziek. Ik vind het heel leuk om verzoeknummers te spelen, dat is voor mij altijd wel een uitdaging. Als mensen ook zelf wat willen zingen, kan dat, ik heb altijd een extra microfoon bij me.