Privacy Verklaring (AVG)

De Muzikant Folk End Entertainment 2018/001

De Muzikant Folk En Entertainment, gevestigd aan de Laan van de Bork 176, 7823 RD te Emmen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Als liedjeszanger/entertainer/presentator werk ik met jou samen om het mooist mogelijk te maken. Een kleurrijk evenement waar nog lang met plezier op kan worden terug gekeken en waarbij contact centraal staat. Om dat te kunnen doen is het natuurlijk belangrijk dat ik gegevens van je heb. Hieronder leg ik uitgebreid uit welke gegevens ik over het algemeen vastleg en hoe ik ze gebruik. Belangrijkste is te weten dat ik vertrouwelijk en zorgvuldig om ga met je gegevens en er alles aan zal doen om jouw privacy te beschermen.

CONTACTGEGEVENS
De Muzikant Folk End Entertainment
Laan van de Bork 176
7823 RD te Emmen
Tel: +31 0591629249 Mail: info@demuzikant.com
https://www.troubadouredgar.nl

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
Netjes omgaan met jouw gegevens en dus je privacy, is voor mij vanzelfsprekend. Via de website van De Muzikant Folk En Entertainment https://www.troubadouredgar.nl zal ik je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt gegeven en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN
De Muzikant Folk En Entertainment verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING
De Muzikant Folk En Entertainment neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van De Muzikant Folk En Entertainment) tussen zit.

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@demuzikant.com, dan verwijderen wij deze informatie.

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK?
Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een gratis download hebt aangevraagd, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, vraag ik je om je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
• Voor- en achternaam
• E-mailadres
• Telefoonnummer
• Website
• Bedrijfsnaam
• Straat en huisnummer
• Postcode en woonplaats
• KvK nummer
• IP-adres
• Btw nummer

MET WELK DOEL GEBRUIK IK JE PERSOONSGEGEVENS?
Ik verzamel je gegevens voor de volgende doeleinden:
• Je naam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van nieuwsbrieven/blogs en mogelijk in de toekomst retargeting voor Facebook advertenties.
• Je naam en e-mailadres die je invult bij een contactformulier, gebruik ik om te antwoorden op je contactaanvraag. Ik sla je gegevens op in Outlook.
• De gegevens die je invult als je me inhuurt als artiest, entertainer of mij op een andere manier inhuurt, of als je in mijn webshop iets koopt gebruik ik voor het maken van onder andere voorstellen, facturen. Die gegevens sla ik op in WordPress en Outlook.

JOUW GEGEVENS De Muzikant Folk End Entertainment
Wanneer je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt een aankoop verricht en in de toekomst geen e-mail van me wilt ontvangen, kun je je elk moment en met het grootste gemak zelf weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met me op te nemen. Ik verwijder daarna je e-mailadres z.s.m. uit mijn bestand en zal je gegevens niet verder bewaren, tenzij dat wettelijk verplicht is.

ONLINE BESTELLINGEN
Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. De enige gegevens die ik opsla zijn:
• Voor – en achternaam: Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon
• Adres, postcode en woonplaats: Dit adres gebruik ik voor de correcte levering van jouw bestelling
• Telefoonnummer: Mocht ik je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doe ik dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
• E-mailadres: Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik je bestelling ontvangen heb, een bevestiging en factuur per e-mail. Ik verwerk en bewaar je factuurgegevens in mijn online boekhoudsysteem.
BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS
Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Uiteraard zijn mijn websites beveiligd met een SSL-certificaat. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

AAN WIE GEEF JE MIJN GEGEVENS DOOR?
Ik gebruik je gegevens alleen voor mijn eigen zakelijke activiteiten, maar in de sommige gevallen kan het nodig zijn om je gegevens door te geven aan anderen:
• Leveranciers (waaronder “bewerkers”). Ik maak gebruik van leveranciers, waaronder websitebeheerders en hostingbedrijven voor het hosten van mijn website. De hostingprovider host je gegevens in Nederland, de websitebeheerder heeft slechts incidenteel toegang tot je gegevens als dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van het beheer.
• Mijn boekhouder. De gegevens die op je factuur staan moet ik doorgeven aan mijn boekhouder. http://www.hdaccountants.nl
• Mijn team. Voor zover ik gebruik maak van een virtueel assistent, productieteam en andere teamleden is het soms noodzakelijk om bij gegevens van klanten te kunnen. Indien dit het geval is zal ik met hen een overeenkomst sluiten/hebben gesloten, waarin ze voor geheimhouding tekenen/getekend hebben.
• Juridisch adviseurs. Bij een juridisch geschil met je kan het nodig zijn je gegevens door te geven aan een juridisch adviseur en deze in een juridische procedure te gebruiken. Daarbij zal ik alleen de gegevens doorgeven die noodzakelijk zijn in verband met de juridische procedure.
• Als ik daar wettelijk toe verplicht ben moet ik je gegevens doorgeven aan overheidsinstanties, bijvoorbeeld aan de helden van de Belastingdienst.

COOKIES
Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website gebruik ik cookies. Dat zijn cookies die nodig zijn om mijn site lekker te laten lopen (functionele cookies) en cookies die ik gebruik om andere relevante informatie te krijgen over mensen die mijn site bezoeken (zogeheten niet-functionele cookies).

GOOGLE ANALYTICS
Door mijn statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, maar als ik jou zo goed mogelijk van dienst wil zijn heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier. https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/

FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES
Met jouw toestemming gebruik ik cookies van Facebook (Facebook Pixel) om advertenties beschikbaar te stellen. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.
Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier. https://www.facebook.com/policies/cookies/

COOKIES UIT OF WEG
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Dingen die je altijd kunt doen:
• Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
• Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
• Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.
Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. http://www.youronlinechoices.com/nl/

SOCIALE MEDIA
Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.
Ik heb van verschillende Social Media Platforms buttons geplaatst. Elke sociaal medium heeft natuurlijk zijn eigen privacyverklaring, lees ze op hun websites.
• Facebook
• YouTube
• LinkedIn
• Twitter

LINKS
Op de site van De Muzikant Folk En Entertainment zijn links opgenomen naar andere websites. Ik ben uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijs ik je naar de betreffende websites.

BEWAARTERMIJN
Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ik ze heb ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.
De gegevens in mijn boekhoudsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen (zoals de Belastingdienst) te voldoen. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

JE RECHTEN
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.
Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.
Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan me e-mailen via info@demuzikant.com

WIJZIGINGEN
Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacy beleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

TOT SLOT:
Wat fijn dat dat je de moeite hebt genomen om deze verklaring helemaal tot het eind door te nemen! Privacy verklaringen e.d zijn er natuurlijk niet voor niets gekomen en zijn belangrijk om geregeld te hebben, maar er is meer in de wereld..

 

Met mijn muziek maak ik graag mensen blij en breng ik mensen samen. Als mensen het naar hun zin hebben heb ik dat ook. Ik ben een troubadour die jouw feest nog leuker wil maken en ik ben er niet van om in mijn eentje een feestje te vieren voor mij alleen. Voor mij is muziek maken een levensbehoefte, staat gelijk aan eten, drinken en liefhebben. Samen zingen delen en beleven.

Edgar Smit , mei 2018