Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
14 berichten.
Bonny van der Boom-Mulder Bonny van der Boom-Mulder uit Delfzijl heeft geschreven op maart 7, 2020 om 3:56 pm:
Vrijdag 6 maart tijdens het feest van de pv Chemiepark Delfzijl een prachtig optreden gehad van Edgar Smit. Heel gevarieerd en wat ik mooi vond dat hij van het podium afging en tussen het aanwezige publiek liep te zingen. De avond was te kort en zeker voor herhaling vatbaar!! Dankjewel Edgar !!
Joyce Snel Joyce Snel uit Emmen heeft geschreven op januari 20, 2020 om 2:52 pm:
Gisteren een fantastische muziek quiz gehad onder begeleiding van Edgar! Een leuke middag, heerlijk gedanst en leuke reacties. Gelijk maar even geboekt voor september 🙂
Elzeliene Elzeliene uit Beilen heeft geschreven op januari 6, 2020 om 9:21 pm:
Op het stadhuisplein in Emmen tijdens de opening van 'Orange the World' speelde Edgar, en raakte ons. Ter plekke spraken we af dat hij 2 weken later zou optreden op het feest voor ons 50- jarige huwelijk. En dat was geweldig! Zijn prachtige stem, mooie muziek, en zijn innemende persoonlijkheid versterkte de feestvreugde, mensen gingen dansen en tenslotte het persoonlijke liedje voor de enige baby in het gezelschap was zo lief! We hopen Edgar vaker te horen!
Anne Anne uit Ruinerwold heeft geschreven op december 25, 2019 om 7:26 pm:
21 decemebr 2019, Allerbeste Edgar, Ongelooflijk bedankt. Wat heb je het geweldig gedaan. Ons 45 jarig huwelijksweekend met vrienden werd mede door jou, een enorm succes. Wie weet zien we elkaar weer terug. Met vriendelijke groeten, Anne
Thijs Thijs heeft geschreven op december 8, 2019 om 12:40 pm:
Hij trede op bij onze kerstshow een paar jaar geleden. Wat een gezelligheid! Ook maakt hij graag een praatje met onze klanten (klant bindend).
Wim Lokate Wim Lokate uit Raalte heeft geschreven op december 1, 2019 om 7:02 pm:
Vandaag nog lopen nagenieten van de topavond van gisteren. Ik werd natuurlijk maar één keer 70 en het feest ter gelegenheid daarvan was een groot succes. En daar was jij Edgar een onvervangbaar onderdeel van. Ik heb er geweldig veel plezier in gehad. Hopelijk jij ook. Tot een volgende keer!
Martin Rosema Martin Rosema uit Amersfoort heeft geschreven op november 3, 2019 om 3:13 pm:
Live muziek voegt enorm veel toe aan een feest en Edgar bewees dat tijdens het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Met een leuk gevarieerd repertoire, van Engelse popklassiekers tot Hollandse meezingers, was er voor elk wat wils en bleven de verzoeknummers maar komen. Edgar: enorm bedankt voor je heerlijke muziek en flexibele opstelling en veel plezier en succes gewenst met alle volgende optredens!
Adrienne en Aron Adrienne en Aron uit Monster heeft geschreven op september 8, 2019 om 7:38 am:
Troubadour Edgar speelde op onze 25 jarige bruiloft. Een muzikale man die zijn vak verstaat. Roep maar een liedje en hij speelt het. Een echte aanrader. Edgar dank voor je optreden het ga je goed.
Harry Vaartjes Harry Vaartjes uit noordscheschut heeft geschreven op juli 5, 2019 om 9:47 pm:
21 juni 2019 gaf ik een verlaat 50 jaar feest incl bbq voor 25 mensen die mij dierbaar zijn en daar heeft Edgar opgetreden en het was zeer geslaagd iedereen vond het gezellig en top muziek bedankt Edgar.
Hilde Buitelaar Hilde Buitelaar uit Exel heeft geschreven op juli 1, 2019 om 11:32 pm:
Afgelopen zondag een schitterende middag gehad in ons dorpsbos in Exel. Alle ingredienten waren daar: gezellige mensen, prachtig weer, geweldige locatie, een fantastisch lekkere BBQ en......livemuziek van Edgar. Goed afgestemd op het publiek, heerlijk relaxed, verzoeknummertjes. Dank je wel!!! Groetjes van de Belangenvereniging Exel en Omstreken.
Ruud Ruud uit Emmen heeft geschreven op mei 22, 2019 om 1:37 pm:
Hallo Edgar, Voor ca. 15 vakgenoten uit heel Nederland moest ik een Rally organiseren met als afsluiting een diner met muziek. Bij deze complimenten, want je hebt er een hele mooie avond van gemaakt met zeer gevarieerde nummers waarvan iedereen heeft genoten!
Gerrit Kort Gerrit Kort uit Nieuw-Amsterdam heeft geschreven op november 29, 2018 om 8:31 am:
Gisteravond genoten van je optreden bij de Welkoop in Westerbork. Je bent echt een wandelende jukebox! Ga zo door!
Kees Stada Kees Stada uit kropswolde heeft geschreven op juni 21, 2018 om 1:05 pm:
Tijdens de reünie 'Terschellingse Facebook-Bikkelgroep' op 15 april 2018, heeft Edgar gezongen en op zijn gitaar gespeeld. Fantastisch repertoire. Terschellings, passende nummers bij de groep en zelfs mijn favoriete song Molly Malone! Ik mocht zelfs meezingen. Edgar is een echte aanrader!
Jannij de ruiter Jannij de ruiter uit Leeuwarden heeft geschreven op juni 14, 2018 om 11:42 am:
Hallo Edgar ik hoop dat je blijft zingen en geniet van alle mooie dingen om je heen en vooral geniet van je mooie gezin en dat vooral veel mensen van je muziek mogen genieten je staat positief in het leven en ik hoop dat nog dat je nog lang blijft leven en een mooie oude man mag worden over een poosje en van iedere dag een feestje maakt gr van je fan

One thought on “Reviews

  1. Wat een geweldig feest hebben we achter de rug. En daar was jij, Edgar, mede verantwoordelijk voor. Je muziek maakte het feest. Zeer gevarieerd en gewaardeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.