Reacties

33 thoughts on “Reacties

 1. Gisteren een mooi verjaardagsfeest gehad met Edgar als Troubadour. Hij is heel veelzijdig en past zn genre aan op zn gasten.
  Naast de verzoeknummers die je kunt aanvragen. Bedankt voor de gezellige avond!

 2. Edgar verzorgde de muziek op onze nieuwjaarsborrel voor ondernemers. Dat deed hij zeer enthousiast en de reacties waren zeer positief. Leuk dat je er was Edgar!

 3. Het was een geslaagde avond 15 December bij Talens in Coevorden met Edgar als een geweldige muzikant die goed inspeelt op de aanwezigen. een aanrader, NOV Tuboscope Coevorden

 4. Wij hebben een mooie avond gehad op ons 12,5 Jarig Huwelijk Feest.
  Edgar wat was het leuk ,iedereen vond het geweldig.
  Een keuze maken uit jou lijst van allerlei liedjes.
  Dat werd massaal gedaan en wat hebben we genoten.
  Ook de Kleinkinderen en de Sinterklaas liedjes.
  Dank voor deze mooie avond het was Top

 5. Potverdikkie, zie nu tot mijn ontzetting dat we nog niets in je gastenboek hebben geschreven, excuses! Vorig jaar 18 juni een levertransplantatie ondergaan met up’s en down’s, maar 6 juli weer naar huis aan het eind van de middag. Met rollator door de deur naar onze tuin, versierd en een aantal vrienden aanwezig en daar stond jij, een oud Terschellinger die een oud Terschellinger welkom thuis heet. Één van de mooiste momenten in mijn leven. Ik voel nog steeds de tranen van geluk die over mijn wangen liepen. Iedere keer als ik thuiskom zie ik dat beeld weer terug, bedankt daarvoor Edgar!! Je bent een kanjer!!!

 6. Edgar was aanwezig bij ons bruiloftsfeest op de Summertime. Wat hebben we een geweldige avond gehad! De sfeer was heel goed, en de stemming zat er goed in! Leuk dat je zoveel verschillende nummers kon spelen, bedankt voor je gezelligheid en flexibiliteit.

 7. Heey die Edgar,
  Je hebt er gisteren flink voor moeten rijden maar je optreden, bij Pub Henry VIII in Valkenburg, ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum van onze collega was super.
  Wij hebben genoten van jouw repertoire in Ierse Folkmuziek en van je gezelligheid.
  Dat maakte ons feest met een Iers tintje ☘️compleet. Dankje.

 8. Edgar je was een geweldige aanvulling op onze Art-Sandur kunstroute.
  Het bracht echt sfeer, bedankt voor je zang en vrolijke noot
  Dankjewel namens de werkgroep Art-Sandur

 9. Wat heb je de bewoners van de zorginstelling laten genieten van je muziek. Wat kan jij veel verschillende liedjes! Wat bouw jij een gezellige vertrouwde sfeer! De opening van het project Gekleurd Grijs was mede door jouw inzet een feestje. Dankjewel!

 10. Edgar, bedankt voor je muzikale ondersteuning van ons feest op 10 maart. Iedereen heeft erg van je muziek genoten en super leuk dat je op verzoek nummers speelt. Verder onder de indruk van je techniek die je tot je beschikking hebt. Perfect verzorgt!!!!

 11. Gisteren hadden we (Hospice in Emmen) onze vrijwilligers dag in Van der Valk Emmen. Het was een geweldige dag en daar heb jij aan bijgedragen Edgar. Knap hoe je in speelde op de verzoekjes. Wij hebben ervan genoten

 12. Afgelopen zaterdag mijn feestje gehad. Je optreden was geweldig.
  Leuk contact met de gasten muziek voor iedereen.
  Voor herhaling vatbaar.
  Dank je wel voor de gezellige avond.
  Groeten Conny en Herman.

 13. Hee Edgar,
  Bedankt voor je muzikale bijdrage aan mijn verjaardags feest. Ik heb samen met m’n gasten genoten van je liedjes. En wat fijn dat je mee kon gaan in kleding voor mijn themafeest.
  Ik heb van de gasten veel positieve geluiden gehoord, en de verzoekjes lijsten zijn fantastisch! Zo is er voor iedereen wel wat wils. Slimme zet om zo op je publiek te kunnen spelen.
  Dikke pluim voor jou.
  Groetjes,
  Jenny van Klinken

 14. Vanuit stichting de kortsluiting mocht ik je ontvangen voor een gezellige middag in ons Winkelhart Oosterwolde, het werdt een super gezellige middag, ondanks een beetje regen en even een snelle verhuizing was de sfeer zonnig en vrolijk !
  Voor een ieder die jou in de toekomst wil gaan boeken… DOEN !
  je maakt de sfeer, en je hebt geweldige interactie met de mensen om je heen.
  Bedankt voor vandaag, en als het aan mij ligt tot snel weer ziens

 15. Bij de eerste ‘Dreamnight’ (www.dreamnightatthezoo.nl) van Eko-Tours in Exloo leek het ons leuk om met onze gasten (Down-syndroom) midden in het bos een ontmoeting te hebben met Troubadour Edgar die hen een half uur zou verblijden met leuke meezingliedjes…. Bij het eerste telefoontje een enthousiaste Edgar aan de lijn…….maar met de medededeling “Dan ben ik nog net op vakantie!” Maar daarop volgde gelijk: “Maar ik kom er gewoon een dagje eerder voor terug!” Geweldig!
  En wat een feestje was het…..de kinderen konden hun geluk en plezier niet op. Er werd gedanst, gezongen en gelachen….midden in het bos bij de Ossenschuur. Dankzij de geweldig inzet, enthousiasme en empathie van Edgar werd het een echt groot feest waar nog lang over werd nagepraat! Edgar, je bent een kanjer en we hebben allemaal van je genoten. Wat een leuke ontmoeting heb je er van gemaakt. We zien je hopelijk volgend jaar weer heel graag terug!

 16. Op 3 september een mooi feest gehad in onze tuin, met ruim 40 gasten, deze keer met live muziek. Edgar speelt wat je maar wil, gitaar met mondharmonica, oude en nieuwe nummers, alsof het hem niet de minste moeite kost. Een genot om naar te luisteren. Goed van volume, dus prima te horen maar niet overheersend. Gewoon zoals het hoort.
  Edgar is een makkelijke prater en zanger, leuke vent, doet zijn best om het je naar de zin te maken. Absolute aanrader!

 17. We hebben een personeelsfeestje gehad in een paardentram. Jij ging mee met je gitaar. Ondanks dat dat nog wel eens flink kan wiebelen bleef je zingen en spelen. Welk verzoek nummer er werd gevraagd ; je kon het spelen ! Het is mede dankzij jou een gezellige middag geworden.

 18. Edgar komt geregeld een keer spelen in de Bleerinck. de ene keer zijn het Nederlandstalige meezingers en de andere keer Pop/Rock uit de zestiger jaren. Edgar is van alle markten thuis en heel flexibel. Wij vragen, hij speelt! Echt een aanrader voor een mooi feestje, hij krijgt de stemming er hoe dan ook goed in!

 19. Wij hebben Troubadour Edgar gisteren (11-08-2022) geboekt voor een Foodtruck Event in Bakkeveen en iedereen was vol lof over Troubadour Edgar. Vele nummer van Goud van Oud, naar Nederlands en van smartlap tot Rock. Alle aanwezigen zongen uit volle borst mee en genoten van het optreden van Troubadour Edgar.

  Troubadour Edgar is een grote aanwinst voor ieder feest.

  Wij zullen vaker gebruik maken van zijn goede vertolking van hoe Entertainment nog kan en moet zijn.

 20. Gistermiddag was een topmiddag. De bewoners hebben enorm genoten van de muziek en willen je zeker nog een keertje zien. Groetjes Harma.

 21. Dinsdag 26 juli 2022 mijn 60ste verjaardag gevierd in de kas op Leefgoed de Olifant. Ik heb enorm genoten en het feestje was mede een fantastisch succes door de muzikale ondersteuning van Edgar. Doordat iedereen zijn/haar eigen voorkeur voor een lied kon doorgeven, werd het echt een gezellige ‘bende’ vanaf het begin tot het einde.
  Bedankt Edgar! Was een verjaardag met een gouden randje!

   1. Dankjewel Edgar, voor het spelen op mijn verjaardagsfeestje in Soest! De gasten vonden het erg leuk, en ik ook; fijn dat je allerhande verzoekjes kon spelen of laten horen! Je was heel prettig aanwezig. Hartelijke groet, Mieke.

 22. afgelopen zaterdag 21 mei bij het seizoen slotfeest van de sociëteit Haarzuylen.
  een optreden gehad van Edgar, we hebben een super gezellige middag gehad, mooi samenspel van de gasten en Edgar.
  het geluid op een prettig niveau zodat men elkaar ook nog kan verstaan.
  Een aanrader en wat ons betreft op naar het volgende feest met Edgar

 23. Tweemal tijdens een reünie in Groningen, van fans van de Terschellinger Facebookgroep de Bikkels.
  Diverse nummers gespeeld en gezongen. Een aanrader als je een feest gezellig wilt hebben. Iedereen ws enthousiast! Kees Stada

 24. Wat een geweldig feest hebben we achter de rug. En daar was jij, Edgar, mede verantwoordelijk voor. Je muziek maakte het feest. Zeer gevarieerd en gewaardeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.